...O COM LA TRAMUNTANA, LA LLUNA I LA MAR PODEN AFECTAR A LES PERSONES.

dissabte, 31 de març de 2012

L'HORA DEL PLANETA

L'Hora del Planeta o L'hora de la Terra és un esdeveniment internacional promocionat pel World Wide Fund for Nature (WWF) que se celebra l'últim dissabte de març de cada any i que consisteix en una apagada elèctrica voluntari, en el qual es demana a llars i empreses que apaguin els llums i altres aparells elèctrics durant una hora. Amb aquest esdeveniment es pretén conscienciar la societat sobre la necessitat d'adoptar mesures enfront del canvi climàtic antropogènic i les emissions contaminants, així com estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica. Segons els organitzadors de l'esdeveniment internacional, apagar o reduir l'energia en negocis, cases, i altres llocs, resultarà en la baixa de les emissions de CO2.

La Hora del Planeta o La hora de la Tierra es un evento internacional promocionado por el World Wide Fund for Nature (WWF) que se celebra el último sábado de marzo de cada año y que consiste en un apagón eléctrico voluntario, en el que se pide a hogares y empresas que apaguen las luces y otros aparatos eléctricos durante una hora. Con este evento se pretende concienciar a la sociedad sobre la necesidad de adoptar medidas frente al cambio climático antropogénico y las emisiones contaminantes, así como ahorrar energía y aminorar la contaminación lumínica. Según los organizadores del evento internacional, apagar o reducir la energía en negocios, casas, y otros lugares, resultará en la baja de las emisiones de CO2.


3 comentaris:

  1. Doncs mira, et comento en l'estona que hauria de tenir-ho tot apagat... em sembla que no sóc massa bon samarità. Però a banda de l'ordinador tinc molt poques coses engegades!

    ResponSuprimeix
  2. Em sembla molt bé.
    Espelmes i solidaritat!

    Bessets ninona.

    ResponSuprimeix

esplaiet tu també...però amb seny, eh...!