Diria que és de les que m'agraden més...i més encara si tornes de collir-los en un passeig boscà, aleshores el plaer de la menja encara es magnifica! Mmmmmmmmmmmmmmmmm.... Bon matí de diumenge, sargantana! :)
Amb els ulls tancants, intentant assimilar la nova hora, et juro que em ve de gust una ensaÏmada... la truita me la reservo per més tard, gràcies pel dinar ;)
No diré que no faci goig, perquè en fa, però a mi els espàrrecs no em van, així que avui faré règim!
ResponEliminaBoníssima ... ja tornaria a sopar!
ResponEliminaBona nit Sargantana :)
Diria que és de les que m'agraden més...i més encara si tornes de collir-los en un passeig boscà, aleshores el plaer de la menja encara es magnifica!
ResponEliminaMmmmmmmmmmmmmmmmm....
Bon matí de diumenge, sargantana! :)
Mmmmmmmmmm, què bona!
ResponEliminaQuina bona cara!
ResponEliminaQuina bona cara
ResponEliminaAmb els ulls tancants,
ResponEliminaintentant assimilar la nova hora,
et juro que em ve de gust una ensaÏmada...
la truita me la reservo per més tard, gràcies pel dinar ;)
Bonjour ma chère amie.
Que bona, nena!
ResponEliminaTe un aspecte deliciós!
ResponEliminaFins i tot em sembla sentir la flaire...
Pues ni te cuento lo que me gusta desde siempre!!!
ResponEliminaAceite de oliva y espárragos... madre mía qué aroma.
En la alquería que teníamos en el Grao de Castellón solía yo comer la primera d ela temporada!
Un besito.
Mo hi ha res com la truita de champinyons amb all i julivert. Però no li faria pas un lleig a la truita d'espàrrecs!
ResponEliminaMo hi ha res com la truita de champinyons amb all i julivert. Però no li faria pas un lleig a la truita d'espàrrecs!
ResponEliminaOstres! i m'encanten, el meu pare, que és un solete l'altre dia em va portar, i estaven bonissims!!
ResponEliminaun petonás
Bufffff, tremenda!!! Tot i que jo em decanto, i molt, per la d'espinacs!
ResponElimina