...O COM LA TRAMUNTANA, LA LLUNA I LA MAR PODEN AFECTAR A LES PERSONES.

diumenge, 31 de març del 2013

MADE IN MALLORCA...

panades, rubiols, crespells i ensaimades (foto de l' Helena )



Sa Lluna ens parlava de les receptes del seus pares just quan jo menjava crespells

l'Helena i la seva germana han vingut de Mallorca i han vingut carregadetes...
i us asseguro que esta tot boníssim
Si ho afegim als brunyols que varem fer l'altre dia...
ens esperen un dies d'anar a corre a tota bufa

si en voleu....

12 comentaris:

  1. Totes les vistes haurien de ser així! Si no porten un parell d'ensaïmades i uns quants crespells no cal que vinguin!

    ResponElimina
  2. Quina pinta, nena... Clar que em volem!!!

    Coses que no sabia ni que existissin "rubiols" no ho havia sentit a dir mai... no et demanaré pas la recepta, però que ens expliquis de què estan fets, de què tenen gust, vaja i així aprenem cosetes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els "robiols" també t'agradarien Carme...deixo que N'Àngels t'expliqui com i quin gust tenen. :)

      Elimina
  3. Però no començava la operació bikini? Millor esperar, no? quina pinta.

    ResponElimina
  4. La Operació Bikini comença passades les vacances de Setmana Santa. De tota la vida!
    Bon profit!

    ResponElimina
  5. I pensar que jo estic una mica de régim..
    pel colesterol, sabeu ¡¡¡
    Surto ràpid, crec que ja m'ha pujat nomès de veure'ls.

    Bona nit.

    ResponElimina
  6. Si mumpare veiés aquest post et diria que no hi ha cap crespell a la foto, tret que els us hagueu menjat tots, jejjej
    Molt bona pinta té aquesta taula, però ja us podeu preparar per quan vingueu per aquí...ens posarem un davantal i farina per tot!! jajjaj
    Em guardes un trosset d' ensaïmada -que sent de ca n'Àngel sabran a glòria- i un robiolet de crema, plis!!

    Bon profiiiiit!!
    Nanit...

    ResponElimina
  7. I és clar que en volem!!!... El problema és que, per molt que estiro la mà, només toco vidre... buaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    ResponElimina
  8. En aquest hivern mallorquí meu ja he anat tastant la gran majoria de dolços tan típics de sa roqueta. Encara recordo el primer dia que vaig veure tots els noms i anar mirant amb el mòbil per internet a què es referia cada un d'ells! La veritat és que a Mallorca hi ha una tradició fenomenal de dolços, molt més enllà de les ensaïmades. Jo encara diria més, la veritat és que s'hi menja de conya!

    ResponElimina
  9. Aggggggggggggg

    Comiendo ensaimadas....

    Y yo, con estos pelos...

    Un abrazo fuerte, o dos...

    ResponElimina
  10. ai, aiiiii, vinc de ca sa lluna i em trobo amb menjar, vinc aquí i en continuo trobant.... això és un complot per la meva dieta!!! hehehe!!

    ResponElimina

esplaiet tu també...però amb seny, eh...!